11 Νοε 2010

Ο Μουρίνιο βρίζει διαιτητή και αποβάλλεται (vid)

Posted By : pucca
πορεί ενίοτε να αγγίζει ή ακόμη και να ξεπερνά τα όρια της γραφικότητας, ωστόσο αυτός είναι ένας από τους λόγους που όλοι τον αγαπήσαμε.
Ο λόγος για τον Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος τράβηξε για ακόμη μια φορά τα βλέμματα στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μούρθια για το Copa del Rey, καθώς προκάλεσε και έβρισε τον διαιτητή της αναμέτρησης -όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα- με συνέπεια να αποβληθεί και να παρακολουθήσει το υπόλοιπο του παιχνιδιού από την εξέδρα. Ο Πορτογάλος παραβίασε ουκ ολίγες φορές το όριο της τεχνικής περιοχής με αποτέλεσμα να δεχτεί τις επανειλημμένες συστάσεις του 4ου διαιτητή. Κάποια στιγμή διαμαρτυρήθηκε έντονα για μια κίτρινη κάρτα στον Ντιαρά, απαντώντας υβριστικά στην παρότρυνση του ρέφερι της αναμέτρησης, Παράδας Ρομέρο, να επιστρέψει στον πάγκο του.
Ο Παράδας τον απέβαλλε και ο Μουρίνιο αφού δυσανασχέτησε με την απόφαση αυτή, εν τέλει υπάκουσε και οδηγήθηκε στην εξέδρα του Μπερναμπέου.
Για την ιστορία η βασίλισσα επιβλήθηκε με 5-1 της Μούρθια και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου.




           Πηγή : www.contra.gr

No Response to "Ο Μουρίνιο βρίζει διαιτητή και αποβάλλεται (vid)"

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © 3s athlia nea. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics