9 Νοε 2010

Η βιογραφία της Monica Bellucci (pics+vid)

Posted By : pucca
Ανάρπαστη έχει γίνει η βιογραφία της Monica Bellucci στην Ιταλία στην οποία περιλαμβάνονται 150 φωτογραφίες της σταρ! Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.


Οι φωτογραφίες αφορούν όλη την καλλιτεχνική διαδρομή της ηθοποιού και έχουν τραβηχτεί από γνωστούς φωτογράφους όπως οι Peter Lindberrgh, Helmut Newton, Bruce Weber, Ellen von Unwerth και Fabrizio Ferri.

"Σε αυτό το βιβλίο ήθελα να εξυμνήσω κυρίως το σώμα. Με το βιβλίο αυτό αποχαιρετάω την βιολογική νιότη. Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου, απέκτησα πρόσφατα ακόμα ένα κοριτσάκι και απολαμβάνω μια θαυμάσια οικογενειακή ζωή", δήλωσε η Bellucci κατά την παρουσίαση της αυτοβιογραφίας.

"Δεν είμαι η νεαρή κοπέλα των φωτογραφιών, όμως, ο χρόνος περνάει και, είτε τα βρίσκεις μαζί του, είτε αυτοκτονείς. Εγώ, όμως, αγαπώ την ζωή", σημείωσε η sexy ηθοποιός.

Παραδέχτηκε πως τα όνειρά της έχουν πραγματοποιηθεί ενώ ευχήθηκε να συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά τα πράγματα στη ζωή της.

"Ξεκινάω μια νέα περίοδο, σίγουρα με λιγότερη ομορφιά", κατέληξε η Monica Bellucci ενώ τα έσοδα της αυτοβιογραφίας θα δοθούν σε μια οργάνωση για  παιδιά με καρκίνο και σε μια άλλη για κακοποιημένες γυναίκες.


No Response to "Η βιογραφία της Monica Bellucci (pics+vid)"

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © 3s athlia nea. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics