16 Νοε 2010

Η Ελλάδα με την καλύτερη οικονομία στον κόσμο

Posted By : Cen-so-red
Μπορεί ο τίτλος να ακούγεται αστείος αλλα είναι πραγματικότητα....η μάλλον e-πραγματικότητα.

Τι είναι το Erepublik ?

Το erepublik είναι ένα παιχνίδι κοινωνικής δικτύωσης και γεωπολιτικής στρατηγικής όπου μπορείς να τρέξεις την δική σου επιχείρηση, να είσαι επιχειρηματίας ή στρατιώτης ή πολιτικός ή ακόμα και όλα μαζί, να εκλεγείς βουλευτής ή πρόεδρος της χώρας σχεδόν 2-3 εβδομάδες από την στιγμή της γέννησης σου και ως βουλευτής να δωρίσεις τα χρήματα σου στα κρατικά ταμεία, ως είθισται στην εικονική πραγματικότητας του erepublik. Κύριο χαρακτηριστικό αποτελεί η ανιδιοτέλεια, φυσικά με τις γνωστές εξαιρέσεις που πάντοτε υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Σε αυτή την πραγματικότητα, η Ελλάδα είναι στην πρώτη 10αδα με τις πιο ισχυρές από τις 66 χώρες που συμμετέχουν στο παιχνίδι και μάλιστα τις τελευταίες 15 μέρες έχει αναρριχηθεί με την προσπάθεια του συνόλου των παικτών και των προέδρων της εικονικής χώρας στην Τρίτη θέση της γενικής κατάταξης. Σε αντίθεση με τον ρόλο του ουραγού που παίζει το τελευταίο διάστημα η χώρας μας στην πραγματικότητα, στον εικονικό κόσμο του erepublik η κατάσταση βελτιώνεται συνεχώς. Υπάρχουν εσωτερικοί μηχανισμοί για την αντιμετώπιση των κερδοσκόπων και η θητεία του εκάστοτε προέδρου, αλλά και των βουλευτών, διαρκεί έναν μήνα. Αν δεν κάνουν την δουλειά που τους έχει ανατεθεί ή εάν υπάρξουν υπόνοιες ότι ευνόησαν υμετέρους, μπαίνουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Νόμισμα της eGreece, μπορεί να σας φανεί «ρετρό» αλλά είναι η ισχυρή δραχμή και όλες οι συναλλαγές εντός χώρας γίνονται με GRD. Ο χρυσός παίζει καθοριστικό ρόλο, όπως άλλωστε και στην πραγματικότητα, καθώς για να πραγματοποιηθούν συναλλαγές με τα υπόλοιπα 65 νομίσματα, αποτελεί το κοινό σημείο αναφοράς. Μάλιστα η χώρα μας εκτός από την δυνατή της οικονομία, είναι και στρατιωτικά υπολογίσιμη δύναμη, καθώς αφού πέρασαν αρχικά κάποιοι δύσκολοι μήνες Τουρκικής κατοχής.

Πως μπορώ να γινω μέλος αυτής της Ελλάδας που ονειρεύομαι ??

Απλά κάνεις click εδω!! και δημιουργείς έναν λογαριασμό. Και καλή διασκέδαση!!
Το παιχνίδι είναι δωρεάν.

No Response to "Η Ελλάδα με την καλύτερη οικονομία στον κόσμο"

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © 3s athlia nea. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics