25 Νοε 2010

Αλέφαντος για ΠΑΟ και Ολυμπιακό...!!!

Posted By : pucca

«Νεροζούμι η ζώνη του Παναθηναϊκού, μπιλιάρδο η Μπαρτσελόνα»!

 

«Οι μπροστινοί της Καβάλας πιο πολύ μου αρέσουν από του Παναθηναϊκού» λέει ο Νίκος Αλέφαντος, στην ανάλυσή του. Ο «Αλέ» τα λέει ένα… χεράκι και στον Καραγεωργίου και φυσικά απαντά στις ερωτήσεις σας.

• «Δεν μπορεί αυτός ο Παναθηναϊκός, πόσες φορές να το πω. Και κακώς κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο σε αυτό το ματς ο καινούργιος προπονητής. Γιατί το έκανε; Μήπως συμβεί κανένα θαύμα και γίνει ήρωας;

• Δεν μου άρεσαν αυτά που έλεγαν κάποιοι δημοσιογράφοι του Παναθηναϊκού ότι «δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε». Τι λέτε ρε! Πάρτε τώρα το 0-3 στο κεφάλι. Και σαν να έκανε ωραία προπόνηση ήταν η Μπαρτσελόνα! Ενώ τις άλλες φορές εδώ δεν σας κέρδιζε.

• Και βγάζει τον Μαρίνο για να βάλει τον Δημούτσο. Από πού κι ως πού! Έβαλαν τον Βύντρα στη μέση και γινόταν πάρτι. Πέρναγαν για πλάκα τον Δημούτσο. Μα αυτός είναι ο Δημούτσος, τόσα χρόνια μέχρι εκεί ήταν, καμία εξέλιξη.

Δεν είναι παίκτες αυτοί για την ιστορία του Παναθηναϊκού. Ούτε ο Δημούτσος, ούτε ο Μαρίνος, ούτε ο Πλεσίρ, είναι ντροπή. Βγάζει τον αργό Κατσουράνη και βάζει τον Πλεσίρ που ενώ ήταν ξεκούραστος φαινόταν ακόμα πιο αργός και από τον Κατσουράνη!

Καλύτερα μου αρέσουν κάποιοι μπροστινοί της Καβάλας παρά του Παναθηναϊκού! Με εξαίρεση τον Σισέ βεβαίως. Πιο γρήγοροι είναι οι της Καβάλας! Ο Παναθηναϊκός θέλει πολλές μεταγραφές.

• Στο α’ ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έκανε μία ολική άμυνα ζώνης «10 παίκτες πίσω». Όσο πλησίαζε όμως η Μπαρτσελόνα στη μεγάλη περιοχή, δεν μπορούσε ο Παναθηναϊκός να κάνει πρέσινγκ δυνατό, ήταν άμυνα ζώνης «νεροζούμι»! Έβρισκαν εύκολα χώρους οι της Μπαρτσελόνα για πασούλες, για τρύπες, για μπούκες, για ό,τι θες. Δεν μπορούν να παίξουν σοβαρό πρέσινγκ αυτοί οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

• Μιλάμε για ομαδάρα βέβαια η Μπαρτσελόνα, παίζει σαν μπιλιάρδο! Πόδι με πόδι, κολλάει η μπάλα στο πόδι τους, εξαντλητικό πάσινγκ γκέιμ, τρομερή τεχνική και ταχύτητα. Όταν χάσουν τη μπάλα, σου την ξαναπαίρνουν σε 10 δευτερόλεπτα! Και αλλάζουν ωραία θέσεις, ξέρει ο ένας που βρίσκεται ο άλλος με τυφλό σύστημα.


«ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ»

• Πάμε τώρα στον Ολυμπιακό. Ο Βαλβέρδε χειρίστηκε καλά το ματς, μπήκε δυνατά η ομάδα από την αρχή, έβαλε και τον Πάντελιτς σωστά σε αυτό ειδικά το ματς, με Μιραλάς στη θέση του Φουστέρ, με Ρόμενταλ δεξιά και Ριέρα αριστερά που αυτή τη φορά ήταν ανεβασμένος. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έπραξε άριστα ακόμα και με την αλλαγή του Φουστέρ στο τέλος.

• Πάλι για τη διαιτησία λένε; Ο Καραγεωργίου δεν είπε τίποτα για το ακυρωθέν γκολ του Ολυμπιακού που ήταν καθαρό. Να ασχοληθεί με την ομάδα του που πάει για φούντο! Δεν μπορεί να κρατήσει αυτή η ομάδα τον Ολυμπιακό με τίποτα. Είναι πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός απ’ όλες τις ελληνικές ομάδες. Στον Εργοτέλη θα κολλούσε;

Του γεννάνε και τα κοκόρια του Βαλβέρδε. Κάνει και λάθη, αλλά σχεδόν όλα του βγαίνουν. Και κλ…ν μαλλί οι παίκτες! Ό,τι θέλει τους κάνει και δεν βγάζουν τσιμουδιά.

• Ο Πάντελιτς είναι τρομερός γκολτζής, λίγο παίζει και σκοράρει πάντα. Με δικαιώνει που απ’ την αρχή φέτος τον ήθελα να παίζει και διαφωνούσα που μένει έξω. Έχω πει ότι αν έπαιζε 90λεπτα στο ελληνικό πρωτάθλημα θα έβαζε 20 γκολ για πλάκα.

• Το πρόβλημα είναι ότι κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να φύγει ο Μιραλάς από τη θέση του φουνταριστού. Δεν το συζητάω ότι είναι καλύτερος παίκτης από τον Φουστέρ στη θέση του Φουστέρ, αλλά δεν θέλω να τον χάσουμε από φουνταριστό και να πάει πιο πίσω. Πρέπει να έχει χώρο, πρέπει να παίζει στην κορυφή για να αξιοποιείται η ταχύτητά του. Γι’ αυτό έλεγα ότι μόνο με 4-4-2 μπορούν να βολευτούν στην 11άδα και ο Πάντελιτς και ο Μιραλάς.

• Το κακό είναι ότι ο Ουρτάδο φάνηκε πάλι βαρύς. Δεν είναι κεντρικό χαφ για τον Ολυμπιακό αυτός. Απ’ την αρχή ήμουν επιφυλακτικός με το που τον είδα. Ευτυχώς γυρίζει ο Ιμπαγάσα. Γιατί όμως πάνε και φέρνουν αργούς στον Ολυμπιακό;

• Για τον Ποτουρίδη δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες. Καλό παικτάκι φαίνεται, όμως δεν έχει τα σωματικά προσόντα που θα ήθελα. Πρέπει να περιμένουμε να τον δούμε με αντίπαλες καλές ομάδες, όχι με τα μπουρδ…!

  Πηγή : katimagiko.gr

No Response to "Αλέφαντος για ΠΑΟ και Ολυμπιακό...!!!"

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © 3s athlia nea. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics