24 Νοε 2010

Οι Ιρλανδοί γράφουν το ΔΝΤ στα ... εσώρουχά τους!!

Posted By : saloon




















Οι Ιρλανδοί είναι οργισμένοι με την ένταξη τους στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και όχι μόνο το δείχνουν, αλλά το βροντοφωνάζουν κιόλας. Επιλέγοντας έναν πιο εναλλακτικό τρόπο διαμαρτυρίας και σίγουρα πρωτότυπο, λανσάρουν εσώρουχα όπως μποξεράκια και στρινγκ με το σύνθημα: «Προτιμώ να κάτσω να με γ… το ΔΝΤ».

Η ιδέα ανήκει στον Τιμ Κέλι, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την εθνική αυτή συγκυρία, ξεκίνησε την εκστρατεία διάθεσης εσωρούχων και μπλουζών που εκτός από το προαναφερθέν λογότυπο διατίθενται και με ποικιλία άλλων εκφράσεων όπως: «Το ΔΝΤ με γράπωσε» και «Τι το ΔΝΤ»; . Μάλιστα, διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων ,μεγεθών και εκφράσεων για όλα τα γούστα, ακόμα και για τους πιο… απαιτητικούς.

Η collection εσωρούχων που όπως όλα δείχνουν θα κυριαρχήσει στιςανταλλαγές δώρων των Χριστουγέννων, έχει μέχρι στιγμής σημειώσει πολύ μεγαλύτερες πωλήσεις από αυτές των μπλουζών μιας και όπως λέει ο εμπνευστής του εγχειρήματος: « Τα εσώρουχα χωρούν ευκολότερα στη χριστουγεννιάτικη κάλτσα που κρέμεται στο τζάκι».

Τα εσώρουχα που σίγουρα διασκεδάζουν τον πόνο και την οργή των Ιρλανδών, αποτελούν και έναν ευχάριστο τρόπο μέσω του οποίου εκφράζουν τη δυσαρέσκεια, την απογοήτευση και την οργή τους, αποδεικνύοντας ότι εκτός από τις πορείες και τις απεργίες, υπάρχουν και άλλες μορφές κοινωνικής διαμαρτυρίας.

Εκτός από τα αστεία και πρωτότυπα εσώρουχα, η ύφεση είναι παρούσα και στην τέχνη των δρόμων. Εκφράσεις όπως: «Σαφώς προτιμώ έναν πλανόδιο πωλητή σε μια κακοφωτισμένη γωνία του δρόμου παρά έναν εγκληματία με ένα πανάκριβο κοστούμι» είναι αποτυπωμένες σε πολυσύχναστα σημεία των δρόμων.

Οι Ιρλανδοί πάντως, θα κατέβουν στους δρόμους μόλις ανακοινωθεί ο νέος γύρος των μέτρων λιτότητας σύμφωνα με τα συνδικάτα, που προγραμματίζουν γενική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Σάββατο.

Λέτε να κατέβουν φορώντας τα εσώρουχα;…

No Response to "Οι Ιρλανδοί γράφουν το ΔΝΤ στα ... εσώρουχά τους!!"

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © 3s athlia nea. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics