8 Νοε 2010

Αλέφαντος...!!!

Posted By : pucca
Ο Νίκος Αλέφαντος παραμένει σε μεγάλη φόρμα και στη στήλη του στο katimagiko.gr που κάνει θραύση μιλάει για «καλπασμό Ρονάλντο» του Μιραλάς, κάνει κριτική και θυμάται τον Δούρο!
Παρά την ερυθρόλευκη καταιγίδα του δευτέρου ημιχρόνου, ο πολύπειρος «Αλέ» δεν μασάει τα λόγια του και αποδίδει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι για όλους και για όλα. Αλέφαντος λοιπόν, επί παντός επιστητού!
* «Ο Ουρτάδο από το πρώτο ματς που τον είχα δει, δεν μου άρεσε. Σύμφωνοι, έρχεται από τραυματισμό, αλλά ο αργός παίκτης δεν γίνεται γρήγορος. Να το ξαναδούμε βέβαια το παιδί, μήπως δείξει κάτι καλύτερο, μήπως συνέρθει, αλλά γρήγορος δεν θα γίνει. Είναι βαρύς. Και φοβάμαι μην βρούμε δεύτερο Φουστέρ, δηλαδή δεύτερο παιδί του προπονητή που δεν θα βγαίνει με τίποτα από την 11άδα.
* Ο δε Γιαννάκης Παπαδόπουλος, ανύπαρκτος. Σοβαρά μιλάς τώρα, είναι για Ολυμπιακό ο Γιαννάκης; Δεν έχει τα προσόντα. Για Ολυμπιακό μιλάμε ρε!
* Το πρώτο του γκολ ήταν απ’ την αρχή ως το τέλος ενέργεια μεγάλου παίκτου. Κόβει, κλέβει, φεύγει, καλπάζει, εκτελεί εκπληκτικά, αέρινος! Ποιον μου θύμισε; Τον Ρονάλντο της Ρεάλ! Έτσι καλπάζει κι αυτός. Φαντεζί παίκτης ο Μιραλάς, και με ουσία, σπάνια περίπτωση για τα ελληνικά γήπεδα. Αυτά τα σέντερ μπακ εδώ στην Ελλάδα τα έχει για πλάκα. Ό,τι θέλει τα κάνει.
* Θυμάσαι τον φοβερό Ολυμπιακό που κόντεψε να φτάσει στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ; Θυμάσαι εκείνη τη σεζόν πώς έπαιζε το 4-4-2; Με τον Γκόγκιτς να κάνει τη μεγάλη κίνηση και τον Αλεξανδρή τη μικρή μέσα στην περιοχή. Με εξτρέμ ωραίους όπως τώρα, με Τζόρτζεβιτς και Γιαννακόπουλο. Με ακραία μπακ όπως τώρα, με Γεωργάτο και Μαυρογενίδη στα φόρτε του. Έτσι και τώρα ο Ολυμπιακός έχει δυνατά μπακ, Τοροσίδη και Ραούλ Μπράβο, έχει δυνατά εξτρέμ και θα μπορούσε να παίξει την ίδια τακτική, με Μιραλάς και Πάντελιτς μπροστά στο 4-4-2. Για να ησυχάσουμε απ’ τον Φουστέρ που αφήνει τον Πάντελιτς στον πάγκο. Μια σκέψη λέω.
* Τώρα θυμήθηκα εκεί που λέγαμε για το 4-4-2, έτσι το είχα γυρίσει και εγώ στη Λεωφόρο, τότε με τον Δούρο. Μας έκανε το γρήγορο γκολ με πέναλτι ο ΠΑΟ στο ‘8, έβλεπα ότι μπάζαμε στην πτέρυγα διότι ο Παναθηναικός είχε γρήγορους τον Κωνσταντινίδη και τον Μινχ, έβγαλα έξω τον Μαυρογενίδη στο ‘15 κι έβαλα τον Χούτο δίπλα στον Τζιοβάνι, τραβώντας τον Καστίγιο έξω δεξιά να βοηθάει και στο πρεσάρισμα. Το είχαμε δουλέψει στην προπόνηση αυτό. Και τους αλαλιάσαμε! Το 1-0 τους το κάναμε 1-2 με αυτό το 4-4-2 και αν δεν έκανε το έγκλημα ο Δούρος με τον Τζιοβάνι και τον Κυργιάκο, θα ήμασταν εμείς πρωταθλητές. Αντί να δώσει πέναλτι και αποβολή στον Κυργιάκο, μας άφησε εμάς με 10 παίκτες βγάζοντας έξω τον Τζιοβάνι ο οποίος εκείνη τη σεζόν έκανε όργια και ήταν πρώτος σκόρερ».
(gazzetta.gr)

No Response to "Αλέφαντος...!!!"

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © 3s athlia nea. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics