12 Νοε 2010

Ιερόδουλες στο σπίτι του Berlusconi (vid)

Posted By : pucca
Στη δίνη των σκανδάλων έχει πέσει ο Silvio Berlusconi καθώς μέρα με τη μέρα βγαίνουν στο φως οι σεξουαλικές περιπτύξεις του και τα πάρτι που έκανε με πόρνες οι οποίες σε μερικές περιπτώσεις είναι ανήλικες, όπως η 17χρονη Karima.Παράλληλα, την Τρίτη (9/11) βγήκε στη δημοσιότητα βίντεο όπου δείχνει πόρνες να πηγαίνουν στην πρωθυπουργική κατοικία.

Αυτή τη φορά, η Karima αποκαλύπτει πως ο Ιταλός πρωθυπουργός διοργάνωνε σεξουαλικά όργια με την ονομασία bunga bunga στην οποία συμμετείχαν 20 γυμνές γυναίκες στη βίλα του στο Μιλάνο. Νωρίτερα, η 18χρονη -πλέον- είχε πει στις αρχές πως ο Καβαλιέρε την είχε καλέσει σε δύο σεξουαλικά πάρτι προσφέροντάς της 1.300 δολάρια και κοσμήματα. Η Ruby εξήγησε ότι το bunga bunga είναι ένα είδος οργίου που ο Berlusconi έμαθε από τον Muammar Kaddafi και στο οποίο ο Καβαλιέρε ήταν χωρίς ρούχα ανάμεσα σε 20 γυμνές γυναίκες.
Ώστοσο, η ίδια δήλωσε στην εφημερίδα La Repubblica πως δεν είχε ερωτική επαφή με τον Ιταλό πρωθυπουργό. "Ο Silvio μου είπε πως πήρε την ιδέα από τον Muammar Khaddafi. Είναι τελετουργικό αφρικανικού χαρεμιού".
Άλλωστε, έγινε γνωστό πως ο Καβαλιέρε είχε ζητήσει από την αστυνομία να είναι ελαστική με την Ruby που είχε συλληφθεί για υπόθεση κλοπής. Το τηλεφώνημα παραδέχτηκε ο Ιταλός τονίζοντας όμως πως το έκανε επειδή ήταν ένα απροστάτευτο κορίτσι...
Την Τρίτη (9/11) δημοσιεύτηκε βίντεο από την ιταλική εφημερίδα Oggi όπου δείχνει εκδιδόμενες να φτάνουν στην πρωθυπουργική κατοικία.

Δείτε εδώ  τα video



No Response to "Ιερόδουλες στο σπίτι του Berlusconi (vid)"

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © 3s athlia nea. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics