11 Δεκ 2010

Σώθηκε από θαύμα και κατηγορείται για απόπειρα αυτοκτονίας

Posted By : didl

Μια Κινέζα που επέζησε πέφτοντας από τον 12ο όροφο πολυκατοικίας στη Σιγκαπούρη, αντιμετωπίζει τώρα κατηγορία για απόπειρα αυτοκτονίας, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Straits Times.

Η 26χρονη Ζου Ζι Χούι, ύστερα από μια έντονη λογομαχία που είχε με τον σπιτονοικοκύρη της, βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και, όπως υποστηρίζει η ίδια, έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 40 μέτρων σε πισίνα.


Παρά το γεγονός ότι το βάθος της πισίνας ήταν από 0,5 ως 1,35 μέτρα, η νεαρή γυναίκα σώθηκε από θαύμα καθώς υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα. Στην συνέχεια, η Ζου συνελήφθη για απόπειρα αυτοκτονίας επειδή απείλησε να πέσει από το μπαλκόνι κατά την διάρκεια της λογομαχίας με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού της, αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση.


Με βάση τη νομοθεσία της Σιγκαπούρης, η απόπειρα αυτοκτονίας αποτελεί ποινικό αδίκημα και τιμωρείται με φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο. Ομως, η Ζου, η οποία έφθασε στη Σιγκαπούρη από την κινεζική επαρχία Σαντόνγκ, αρνήθηκε ότι είχε την πρόθεση να αυτοκτονήσει και υποστήριξε ότι ήθελε απλώς να... φύγει από το σπίτι.

No Response to "Σώθηκε από θαύμα και κατηγορείται για απόπειρα αυτοκτονίας"

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © 3s athlia nea. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics