4 Δεκ 2010

Κόντρα Παπαγεωργόπουλου-Μπουτάρη για το άγαλμα Καραμανλή

Posted By : pucca
Αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον απερχόμενο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και τον Γιάννη Μπουτάρη για το άγαλμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Νέα Παραλία.


Πιο αναλυτικά, ο Δήμος Θεσσαλονίκης υπέγραψε σύμβαση για την έναρξη των εργασιών τοποθέτησης του συγκεκριμένου αγάλματος γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του νέου δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη.

Ο απερχόμενος δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος έχει υπογράψει σχετική σύμβαση στο πλαίσιο απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παράλληλα προχώρησε και σε δήλωσή στην οποία τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή αισθάνεται την υποχρέωση να προχωρήσει στην ενέργεια αυτή, "τιμώντας τον άνθρωπο και πολιτικό που αναμόρφωσε τη Θεσσαλονίκη".

Από την πλευρά του όμως, ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με δική του γραπτή δήλωση, εξέφρασε την έκπληξή του για την εξέλιξη αυτή καθώς, όπως ο ίδιος υποστηρίζει η θέση που επελέγη είναι 100 μέτρα από το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου και το άγαλμα του Κ. Καραμανλή ατενίζει προς τον Μ. Αλέξανδρο.

Ακόμα, υπογραμμίζει πως το άγαλμα του Κ. Καραμανλή έχει ύψος περίπου 6 μέτρα
και του Μ. Αλεξάνδρου περίπου 12 μέτρα.

"Είναι ακατανόητη η σπουδή του απερχόμενου δημάρχου να τοποθετήσει το άγαλμα με τρόπο που προκαλεί και διχάζει, λες και αυτός είναι ο μόνος υπερασπιστής και γνήσιος εκφραστής του Κ. Καραμανλή", αναφέρει χαρακτηριστικά ο νέος δήμαρχος.

Πηγή : cosmo.gr

No Response to "Κόντρα Παπαγεωργόπουλου-Μπουτάρη για το άγαλμα Καραμανλή"

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © 3s athlia nea. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics