16 Νοε 2010

Zuckerberg: “Δεν είναι email” (facebook)

Posted By : pucca
Την αναβάθμιση του συστήματος μηνυμάτων μέσω facebook ανακοίνωσε την Δευτέρα (15/11) ο Mark Zuckerberg, ο οποίος όμως επέμεινε ότι μπορεί να δίνει τη δυνατότητα για αποστολή και λήψη ταχυδρομείου με κατάληξη @facebook.com, όμως δεν μιλά για ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Ο πρόεδρος του Facebook είπε ότι η εταιρεία έπρεπε να διαχειριστεί τα τέσσερα δισεκατομμύρια μηνύματα που στέλνονται καθημερινώς στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Γι' αυτό και αποφάσισαν να αναβαθμίσουν το σύστημα.

Για τον Zuckerberg, η αποστολή και η λήψη μηνυμάτων πρέπει να είναι απλή, άμεση, προσωπική και ανεπίσημη. “Γι' αυτό και δεν σχεδιάσαμε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο”, πρόσθεσε.

Το νέο σύστημα του Facebook για τη μηνύματα αποτελείται από τρία μέρη: απεριόριστα μηνύματα, πλατφόρμα ιστορικού συζήτησης και “κοινωνικά” εισερχόμενα. Αυτό το τελευταίο είναι ο φάκελος εισερχομένων που θα φιλτράρει τα μηνύματα που θέλει ο χρήστης. Έχει σχεδιαστεί για να δείχνει ποια μηνύματα προέρχονται από αληθινούς διαδικτυακούς φίλους και ποια είναι spam.

Επιπλέον, έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε όποια πλατφόρμα θέλει ο χρήστης. Έτσι, οι χρήστες θα μπορούν να λαμβάνουν και να στέλουν μηνύματα μέσω κινητού, IM ή μέσω Facebook.

Δεν θα υπάρχει “θέμα μηνύματος”, ούτε cc ή bcc ενώ ο χρήστης θα μπορεί να στέλνει το μήνυμα πατώντας απλώς enter.

Οι χρήστες που θα στέλνουν μήνυμα βλέπουν το username τους μαζί με το @facebook.com

No Response to "Zuckerberg: “Δεν είναι email” (facebook)"

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © 3s athlia nea. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics