21 Νοε 2010

..XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ..ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΗ!!!

Posted By : saloon
Όπως είχαμε αναφέρει σε παλαιότερη δημοσίευση μας, ο συμπολίτης μας Μιχάλης Καλαβρυνός, τα πάει θαυμάσια στο μαγειρικό ριάλιτι του mega και έχει φτάσει στο σημείο να διεκδικεί τον τίτλο του master chef.
Τα γυρίσματα του ριάλιτι έχουν ολοκληρωθεί. Απομένει ο τελικός ο οποίος αναμένεται να γυριστεί και να προβληθεί προς το τέλος Δεκεμβρίου.
To Μega όμως μελετά σοβαρά την περίπτωση να μεταδώση την τελική μονομαχία live.
Τα ονόματα που κυκλοφορούν στα τηλεοπτικά "στέκια" είναι τρία:

Μιχάλης Καλαβρυνός, Άκης Πετρετζίκης και Γιάννης Μάργαρης.
Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εναπομείναντες παίκτες είναι δύο!!

Έτσι το τελικό δίδυμο που θα διεκδικίσει τον τίτλο του master chef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ είναι ο Μιχάλης και ο Άκης.
Καλή επιτυχία και στους δύο!!
..Ποντάρουμε και στηρίζουμε Μιχάλη!!!



Μιχάλης Καλαβρυνός, 27 ετών, νιόπαντρος, ζει με τη σύζυγό του στην Πτολεμαΐδα. Αγαπούσε από μικρός τη μαγειρική και έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί και επαγγελματικά. Η μαγειρική είναι το μέσο που τον βοήθησε να γνωρίσει πολλούς τόπους και καινούριες γεύσεις. Όνειρό του είναι να μαγειρεύει δίπλα σε «μεγάλους» chef και κάποια στιγμή να δημιουργήσει το δικό του εστιατόριο.


Ο Άκης Πετρετζίκης, 26 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από τότε που θυμάται τον εαυτό του ήθελε να γίνει επαγγελματίας μάγειρας. Πρώτα όμως, έκανε το χατίρι της μητέρας του και σπούδασε Λογιστική. Αφού ολοκλήρωσε της σπουδές του, ανά 6 μήνες μετακόμιζε από πόλη σε πόλη της Ελλάδας για να μάθει τοπικές συνταγές και να γευτεί παραδοσιακές κουζίνες. Τα τελευταία 2 χρόνια ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Όνειρό του είναι μια «επαναστατική», πρωτότυπη, πέρα από τα συνηθισμένα εκπομπή μαγειρικής που θα αλλάξει τον τρόπο που μαγειρεύουν οι Έλληνες.

No Response to "..XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ..ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΗ!!!"

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © 3s athlia nea. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics