14 Νοε 2010

Τα έδειξε όλα στην εξέδρα (vid)

Posted By : pucca
Οταν έχεις πληρώσει εισιτήριο για να δεις απλώς έναν αγώνα, είναι σίγουρο πως θα θεωρήσεις ξεχωριστή τύχη την παρουσία στην κερκίδα μίας ξανθιάς που έχει ανάψει και κάνει στριπ τιζ στο φίλο της, με τους φιλάθλους να παραληρούν



Πλήρωσαν να δουν το παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας στο αμερικανικό φούτμπολ αλλά εκτός από τατσντάουν είχαν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να χαζέψουν μια θερμή ξανθιά που βαρέθηκε να βλέπει τον αγώνα και αποφάσισε να τρελάνει το φίλο της και τους οπαδούς που για λίγη ώρα σταμάτησαν να βλέπουν τον αγώνα και την έβλεπαν να τα βγάζει .
Το περιστατικό συνέβη στο γήπεδο των  Ντάλας Καούμποι και το βίντεο που τράβηξε ένας από τους θεατές ειδή κάνει το γύρω του κόσμου.
Η νεαρή ξανθιά ξέχασε ότι βρίσκεται σε γήπεδο και αποφάσισε να καβαλήσει το φίλο της και να τον φίλα με πάθος.
Κατά τι διάρκεια των φιλιών τους το πλήθος ζητωκραύγαζε και της ζητούσε να βγάλει το μπλουζάκι της και να του χαρίσει ένα χορό.
Αποφασιστικά έχοντας μια μπύρα στο χέρι να αρχίσει να λικνίζεται και μετά από λίγη ώρα ο φίλος της  σήκωσε το μπλουζάκι της και άρχισε να την χαϊδεύει.
Τότε προς έκπληξη όλων εμφανίστηκε το λεοπάρ σουτιέν της και προκάλεσε ντελίριο σε όλο το πλήθος.
 Το μικρό τατούαζ της και ο τρόπος που λικνιζόταν σίγουρα ήταν  πολύ καλύτερο από τον αγώνα …Όλοι θα τη θυμούνται αν και περίμεναν να δείξει κάτι παραπάνω.


No Response to "Τα έδειξε όλα στην εξέδρα (vid)"

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © 3s athlia nea. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics