9 Νοε 2010

Η πάσα του Ρονάλντο που προκάλεσε οργή (vid)

Posted By : pucca
Η στάση του Κριστιάνο Ρονάλντο εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων είναι πολλές φορές αλαζονική. Στο ντέρμπι με την Ατλέτικο ο Πορτογάλος έκανε μία πάσα με την πλάτη, με το σκορ, στο 2-0, προκαλώντας την αντίδραση των παικτών των “ροχιμπλάνκος”.


Στη συγκεκριμένη φάση ο Πορτογάλος παίρνει την μπάλα από τον Τσάμπι Αλόνσο, προσπαθεί να νικήσει από τα πλάγια τον Ντε Χέα, με τον τερματοφύλακα της Ατλέτικο να του επιστρέφει την μπάλα. Τότε ο Ρονάλντο αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την πλάτη του για να πασάρει, γεγονός που σχολιάστηκε κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα.
“Αυτό δεν θα το έκανες αν το σκορ ήταν 0-0 έτσι;”, τον ρώτησε πάνω στη φάση ο Ραούλ Γκαρσία, με τον παίκτη της “βασίλισσας” να μην απαντά. Λίγη ώρα μετά τον πλησίασε ο Χουάν Βαλέρα και του είπε: “Δεν χρειάζεται να κάνεις τέτοια πράγματα”, χωρίς ωστόσο και αυτός να πάρει απάντηση.
Συνέχεια στο περιστατικό δόθηκε και μετά το τέλος του αγώνα με τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες να μιλά για προκλητική ενέργεια και τον Αλβάρο Ντομίνγκεζ για ηλιθιότητα.
Η απάντηση του Κριστιάνο Ρονάλντο ήρθε μία ημέρα μετά τον αγώνα, μέσω του λογαριασμού του στο “Twitter”: “Κάποιες φορές πρέπει να είναι δημιουργικός”, αρκέστηκε να σχολιάσει ο πρώτος σκόρερ της Πριμέρα Ντιβιζιόν.
Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι στο παρελθόν οι Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και Ροναλντίνιο της Μπαρτσελόνα έχουν προβεί σε ανάλογες ενέργειες.


Η πάσα του Ρονάλντο που προκάλεσε αντιδράσεις  





Η πάσα του Ιμπραϊμοβιτς  





 Η πάσα του Ροναλντίνιο






No Response to "Η πάσα του Ρονάλντο που προκάλεσε οργή (vid)"

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © 3s athlia nea. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics