10 Νοε 2010

Online αυτοκτονία 24χρονου Ιάπωνα

Posted By : pucca
Δεκάδες άνθρωποι παρακολούθησαν ζωντανά στο διαδίκτυο, με άλλους να τον παροτρύνουν και άλλους να τον αποθαρρύνουν, τις τελευταίες κινήσεις ενός 24χρονου Ιάπωνα, ο οποίος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα. 


Ο νεαρός, που ζούσε μόνος του στην πόλη Σεντάι (βόρεια Ιαπωνία), βρέθηκε νεκρός από τους αστυνομικούς στο διαμέρισμά του την Τρίτη (10/11). Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από χρήστες του Διαδικτύου, όπως σημειώνεται στην εφημερίδα Yomiuri.
Ο αυτόχειρας είχε πάρει αναρρωτική άδεια από τον Αύγουστο και είχε αναρτήσει πολλά μηνύματα στο διαδίκτυο, στα οποία εξέφραζε παράπονα για τη δουλειά του.
Ο 24χρονος είχε εμφανιστεί στην ιστοσελίδα Ustream και είχε ανακοινώσει την αυτοκτονία του από το βράδυ της Κυριακής, συζητώντας με άλλους χρήστες τις απόψεις του για τη ζωή.
Μετά από μια μικρή διακοπή εμφανίστηκε ξανά τα ξημερώματα της Τρίτης (9/11), όταν βγήκε στο μπαλκόνι του και κρεμάστηκε από έναν στύλο.
Όση ώρα η κάμερα του υπολογιστή του κατέγραφε όλες τις κινήσεις του στην ιστοσελίδα, ορισμένοι τον ενθάρρυναν να αυτοκτονήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται και άλλοι επιχειρούσαν να τον αποτρέψουν.
Η εκπομπή διακόπηκε γύρω στις 06:00 το πρωί της Τρίτης από την Ustream μετά από έκκληση πολλών χρηστών.
Να σημειωθεί ότι η Ιαπωνία κατέχει ένα από υψηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών στον κόσμο, με 32.000 αυτόχειρες την περασμένη χρονιά. 



                                                                                 Πηγή : http://www.cosmo.gr/

No Response to "Online αυτοκτονία 24χρονου Ιάπωνα"

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © 3s athlia nea. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics