18 Νοε 2010

Απίστευτος Ρονάλντο FAIL o Νάνι...

Posted By : pucca
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμπνεύστηκε και έκανε πράξη ένα από τα ομορφότερα γκολ στη σαρωτική νίκη της Πορτογαλίας επί της Ισπανίας. Ο Νάνι όμως είχε αντίθετη άποψη. Δείτε σε video την απίστευτη ενέργεια του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, που τελικά δεν θα μείνει στην ποδοσφαιρική ιστορία...

Συγκεκριμένα στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ το σκορ είναι ακόμη στο 0-0, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ταλαιπωρεί με απανωτές ντρίμπλες τους αμυντικούς της Ισπανίας και από διαγώνια θέση λίγο έξω από τη μικρή περιοχή “κρεμάει” με μια υπέροχη λόμπα, τον ανήμπορο να αντιδράσει, Ίκερ Κασίγιας. Η μπάλα παίρνει τροχιά προς τo τέρμα όμως ακριβώς πάνω στη γραμμή (πιθανό και να είχε περάσει) ο Νάνι παρεμβαίνει και με το κεφάλι τη στέλνει στο βάθος της ισπανικής εστίας. 



Ο διαιτητής της αναμέτρησης, συμβουλευόμενος τον βοηθό του ακυρώνει το γκολ, κάνοντας τον Κριστιάνο να ξεσπάσει, βάζοντάς τα αρχικά με την τύχη του και εν συνεχεία με το Νάνι.
Η αλήθεια είναι πως ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρθηκε επιπόλαια δείχνοντας απειρία στη φάση αυτή, κάτι το ανεπίτρεπτο αν αναλογιστεί κανείς το επίπεδο που αγωνίζεται παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Όλα τα λεφτά πάντως εκτός από την ενέργεια του Ρονάλντο, είναι η αντίδραση του Πορτογάλου όταν συνειδητοποιεί για ποιο λόγο δεν μέτρησε αυτό το γκολ.


Ronaldo against Nani
Ανέβηκε από Contragr. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.

No Response to "Απίστευτος Ρονάλντο FAIL o Νάνι..."

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © 3s athlia nea. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics