21 Νοε 2010

Ο Cavalli θέλει να μείνει έγκυος;

Posted By : didl

Ο Roberto Cavalli, ένας από τους διασημότερους σχεδιαστές στον κόσμο, αποκάλυψε πως δεν ντρέπεται να ζητήσει βοήθεια από τρίτους για τις κολεξιόν του.

Παρόλο που η εταιρεία του πρόσφατα έκλεισε τα 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας, ο θρυλικός σχεδιαστής ανέφερε πως χαίρεται όταν φίλοι του και γνωστοί τον βοηθούν με τα σχέδια του, γιατί πιστεύει πως με αυτό τον τρόπο ακολουθεί το ρεύμα της εποχής και είναι κοντά στον κόσμο.

«Για να συμβαδίσουμε με τη μόδα, χρειάζομαι βοήθεια από άλλους στυλίστες. Για τον Armani είναι αρκετό να αλλάξει ένα πέτο από ένα σακάκι. Από μας οι άνθρωποι αναμένουν το νέο σχέδιο, το νέο ύφος, τον νέο τρόπο για να προσελκύσουν τον σύντροφό τους», δήλωσε ο ίδιος.

Ενώ ο Cavalli είναι ευτυχισμένος να λαμβάνει βοήθεια από άλλους στυλίστες, δεν διστάζει να πει πως απολαμβάνει και όλα τα προνόμια που του δίνει και το γεγονός ότι είναι ένα από τους καλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Για παράδειγμα αναφέρει: «Όταν πάω σε ένα εστιατόριο και μου λένε πως είναι γεμάτο, τονίζω πως είμαι ο Roberto Cavalli και αμέσως λένε πως θα το ελέγξουν για να μπορέσω να κάτσω σε ένα τραπέζι. Αυτό το λατρεύω».

Ο Roberto, ο οποίος είναι ήδη πατέρας πέντε παιδιών, αποκάλυψε πως θα ήθελε πάρα πολύ να μπορούσε να μείνει ο ίδιος έγκυος και να γεννήσει ένα παιδί.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Θεός δίνει την δυνατότητα μόνο στις γυναίκες να κυοφορήσουν. Ο Θεέ μου! Θα ήταν όνειρο να μπορέσω να φέρω στον κόσμο ένα παιδί», συμπλήρωσε

No Response to "Ο Cavalli θέλει να μείνει έγκυος;"

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © 3s athlia nea. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics