18 Νοε 2010

Απίστευτο περιστατικό σε Ελληνικό νοσοκομείο!!

Posted By : saloon

Το έγγραφο που βλέπετε προέρχεται από το νοσοκομείο Κομοτηνής και είναι ένα ακόμα απίστευτο και τραγελαφικό περιστατικό της νεοελληνικής καθημερινότητας. Συγγενής ασθενούς που εισήλθε στο νοσοκομείο και όταν εξήλθε τον έβγαλαν... τέσσερις, αφού δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή, έλαβε ένα άκρως πρωτότυπο έγγραφο ως εξιτήριο.


Σε αυτό αναγράφονταν υπό τον τίτλο «εξιτήριο – ενημερωτικό σημείωμα» ότι ο ασθενής νοσηλεύθηκε με καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια, σήψη και σηπτικό σοκ που οδήγησαν στον... θάνατό του. Προστίθεται ακόμα στην ένδειξη για την έκβαση της νοσηλείας η λέξη «θάνατος», ενώ επίσης λίγο πιο κάτω και στην ένδειξη για τον τύπο εξαγωγής επισημαίνεται η λέξη «θάνατος». Με άλλα λόγια, ο ασθενής απέθανε. Θλιβερό, αλλά απλό και κατανοητό.

Αυτό που σε κάθε περίπτωση δεν γίνεται κατανοητό είναι η σημείωση στο τέλος: «το παρόν να το έχει μαζί του ο ασθενής κάθε φορά που έρχεται στο νοσοκομείο και να το επιδεικνύει στον γιατρό». Με άλλα λόγια, ο ασθενής πέθανε, αλλά αν ποτέ... αναστηθεί και θελήσει να περάσει ξανά μια βόλτα από το νοσοκομείο Κομοτηνής, μην ξεχάσει να φέρει και αυτό το χαρτί, που ουσιαστικά είναι κάτι σαν πιστοποιητικό του... θανάτου του.

«Δεν ήξερα πως να αντιδράσω! Στο Νοσοκομείο της Κομοτηνής, έχουν πολύ περίεργο ... χιούμορ!!! Κανένα άλλο σχόλιο!!!». Με αυτά τα λόγια αποκάλυψε το περιστατικό στο προσωπικό του μπλογκ «paremvasikomotini» τοπικός δημοσιογράφος της περιοχής, που έλαβε το συγκεκριμένο χαρτί το πρωί της Δευτέρας .

No Response to "Απίστευτο περιστατικό σε Ελληνικό νοσοκομείο!!"

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © 3s athlia nea. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics