15 Νοε 2010

Οριστικά τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Νιόπλιας. Ο Γκμοχ στο τιμόνι

Posted By : pucca
Ο Γιάτσεκ Γκμοχ αναλαμβάνει υπηρεσιακός προπονητής στον Παναθηναϊκό, μέχρι νεωτέρας. "Είμαι στρατιώτης της ομάδας" δήλωσε ο Πολωνός τεχνικός. Διαζύγιο κοινή συναινέσει με Νιόπλια.
Περίπου μισή ώρα κράτησε το ραντεβού μεταξύ του Νίκου Νιόπλια και του Νικόλα Πατέρα. Αμέσως μετά το τέλος, ο τέως πλέον προπονητής του τριφυλλιού ευχαρίστησε με δηλώσεις του τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως το διαζύγιο "βγήκε" κοινή συναινέσει.

Ο κ. Νιόπλιας, αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, την οποία ανταπέδωσα αφιερώνοντας πλήρως τις προσπάθειές μου στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Ζήσαμε στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μου, αλλά και στην ιστορία της ομάδας, όπως η κατάκτηση του περσινού double και εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα να επαναλάβει αντίστοιχες επιτυχίες και φέτος γιατί της αξίζει. Φεύγω σαν φίλος με την πεποίθηση ότι ενέργησα πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον του Παναθηναϊκού και την αγωνιστική του επιτυχία".

Ο Κώστας Αντωνίου τόνισε εξερχόμενος από τα γραφεία: "Ευχαριστούμε όλοι εδώ στον Παναθηναϊκό τον κ. Νιόπλια για την προσφορά του και του Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Θέλουμε όλοι στην ομάδα από τη διοίκηση τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και εμένα, να θεωρεί τον Παναθηναϊκό σπίτι του". Από εκεί και πέρα ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις σχετικά με την επόμενη μέρα στην ομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι έπειτα από συνάντηση του Προέδρου, κ. Ν. Πατέρα με τον προπονητή της ομάδας, κ. Ν. Νιόπλια, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ευχαριστούμε τον κ. Νιόπλια για την προσφορά του στην ομάδα και τη συμβολή του στην κατάκτηση του περσινού double και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας".
Υπηρεσιακός προπονητής ο Γκμοχ

Ο Γιάτσεκ Γκμοχ αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ μετά το διαζύγιο με το Νίκο Νιόπλια. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι χρέη υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Γιάτσεκ Γκμοχ ο οποίος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι στρατιώτης στην υπηρεσία του Παναθηναϊκού για όσο μου ζητηθεί. Δεν είναι ώρα για δηλώσεις, αλλά για σκληρή δουλειά".
Τη Δευτέρα η ομάδα έχει ρεπό και ο υπηρεσιακός προπονητής του Παναθηναϊκού αναμένεται να πιάσει δουλειά από την Τρίτη στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.



Πηγή : contra.gr

No Response to "Οριστικά τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Νιόπλιας. Ο Γκμοχ στο τιμόνι"

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © 3s athlia nea. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics