1 Νοε 2010

Η νέα βασίλισσα της παγκόσμιας ομορφιάς σε έναν διαγωνισμό με παρασκήνια

Posted By : pucca
O μακροβιότερος διαγωνισμός ομορφιάς Μις Κόσμος, γιόρτασε τα εξηκοστά του χρόνια ανακηρύσσοντας για φέτος νικήτρια την 18χρονη Αμερικανίδα Aλεξάντρια Μιλς Μις Κόσμος στον ομώνυμο διαγωνισμό ομορφιάς ο οποίος διεξήχθη στη νότια επαρχία της Κίνας, Hainan.
Η φετινή Μις Κόσμος διαδέχτηκε την περσινή νικήτρια, την πανέμορφη Kaiane Aldorino από το Γιβραλτάρ  η οποία της παρέδωσε το στέμμα και στη συνέχεια η 18χρονη ιδιαίτερα συγκινημένη κάθισε σε θρόνο σε σχήμα διαμαντιού.


Ο διαγωνισμός διεξήχθη σε όχι και τόσο ήρεμο φόντο με την Μις Νορβηγία να αποτυγχάνει να φτάσει στις πέντε. Το γεγονός ότι έμεινε απέξω η καλλονή από τη Νορβηγία κίνησε υποψίες καθώς ότι οι κριτές είχαν υποκύψει στις πιέσεις από το Πεκίνο, το οποίο παραμένει έξω φρενών με τη Νορβηγία, όπου έχει τη βάση του το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης το οποίο και απονεμήθηκε στον Κινέζο αντιφρονούντα Λιου Σιαομπό, νωρίτερα αυτό το μήνα, πυροδοτώντας αντιδράσεις.
Αν και αρχικά  ο διαγωνισμός  είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Βιετνάμ, μεταφέρθηκε αφότου διέρρευσε ότι ο τόπος ήταν υψίστης οικολογικής σημασίας και οι ντόπιοι που ζουν εκεί είχαν εκδιωχθεί από τη γη τους.


Το όλο ζήτημα θύμιζε την πανωλεθρία του διαγωνισμού το 2002, όταν οι βασίλισσες ομορφιάς αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την αρχική χώρα υποδοχής, τη Νιγηρία όταν 200 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις ταραχές που άρχισαν μετά από ένα άρθρο εφημερίδας το οποίο έλεγε  ότι εάν ζούσε ο προφήτης Μωάμεθ θα είχε επιλέξει μια γυναίκα από τις διαγωνιζόμενες.
Η Μις Κόσμος 2010 είναι απόφοιτη Λυκείου ενώ οι κοπέλες από τη Δημοκρατία της Μποτσουάνα,  τη Βενεζουέλα,  τη Κίνα, και την Ιρλανδία συμπλήρωσαν την πεντάδα.

No Response to "Η νέα βασίλισσα της παγκόσμιας ομορφιάς σε έναν διαγωνισμό με παρασκήνια"

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © 3s athlia nea. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics