8 Νοε 2010

Γιώργος Σπανουδάκης, το 10άρι της "Μπάρτσα"

Posted By : pucca
Ο 12χρονος (γεννημένος στις 25 Νοεμβρίου 1998) είναι κυρίαρχος στη μεσαία γραμμή των "μπλαουγκράνα", μοιράζοντας εξαιρετικές πάσες στους επιθετικούς, ενώ τα κόλπα του με την μπάλα θα τα ζήλευε ακόμα και ο Μέσι.

Ο Γιώργος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σε ηλικία 6 ετών γράφτηκε στην ομάδα της Χάσλοκ, της γερμανικής πόλης στην οποία κατοικούσε με την οικογένειά του.

Το ταλέντο του φάνηκε από την πρώτη στιγμή και την αμέσως επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή για την Όπελ Ρούσενχαϊμ. Εκεί τον είδαν σκάουτερ της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης και κινήθηκαν αμέσως για την απόκτηση του. Έτσι σε ηλικία 8 ετών έπαιζε στις ακαδημίες ενός από τους μεγαλύτερους συλλόγους του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Οι εμφανίσεις του εκεί κέντρισαν το ενδιαφέρον τεράστιων ποδοσφαιρικών συλλόγων, όπως της Τσέλσι, της Μπαρτσελόνα, της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και πολλών άλλων.

Από πέρυσι ανήκει στους Καταλανούς, που έσπευσαν να τον αποκτήσουν και μέρα με τη μέρα δικαιώνονται για την επιλογή τους, αφού ο πιτσιρικάς έχει κάνει τους υπεύθυνους των ακαδημιών να τρίβουν με τα μάτια τους με αυτά που κάνει μέσα στο γήπεδο. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που φοράει τη φανέλα με το νούμερο 10.

Δείτε μερικά από τα "μαγικά" του πιτσιρικά από τη φετινή σεζόν:

 
Γιώργος Σπανουδάκης - το νέο δεκάρι της Barcelona!
                                    




                                                                                                                                                                                                                                        Πηγή : sport24.gr

No Response to "Γιώργος Σπανουδάκης, το 10άρι της "Μπάρτσα""

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © 3s athlia nea. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics