29 Οκτ 2010

Στο στόχαστρο του Ζάχαβι

Posted By : pucca
ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΠΛΑΪ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ ΤΟ ΣΑΪΤ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΜΑΝΑΤΖΕΡ.


Κάποιοι στην ποδοσφαιρική «πιάτσα» θεωρούσαν «θέμα χρόνου» να ασχοληθεί με τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο διάσημος Ισραηλινός μεγελομάνατζερ, Πίνι Ζάχαβι και δεν διαψεύσθηκαν.

Ένα «σερφάρισμα» στο site του ανθρώπου που διακινεί μεγάλα ονόματα στο ποδοσφαιρικό παζάρι έβγαλε σημαντική πληροφορία: ο Ζάχαβι (...που τα προηγούμενα χρόνια συνεργάσθηκε σε μεταγραφικές υποθέσεις με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό) βάζει στο «μάτι» το «χρυσό» ταλέντο των «ερυθρόλευκων», αφού, συμπεριλαμβάνει τον 19χρονο μεσοεπιθετικό στο top -10 των πιο δημοφιλών ποδοσφαιριστών της Ευρώπης ανεξαρτήτως ηλικίας (και όχι, απλά, στους πιτσιρικάδες). Στην ίδια λίστα με τον «Φέτφα» ο Ζάχαβι τοποθετεί στο www.imscouting.com, στην κατηγορία «most popular», τους:

Λίονελ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Φερνάντο Τόρες (Λίβερπουλ), Χαβιέρ Ερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ρομέλου Λουκάκου (Αντερλεχτ), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μεσούτ Οζίλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ιτάι Σέχτερ (Χάποέλ Τελ Αβίβ), Σάμουελ Ετό (Ιντερ) και Ουέλινγκτον Σίλβα (Φλουμινένσε).

Έτσι, κάθε άλλο παρά αδιάφορη ήταν η κίνηση του Ολυμπιακού να «δέσει» τον Φετφατζίδη με ρήτρα-μαμούθ ύψους 12.000.000 ευρώ στο νέο του συμβόλαιο.



Πηγή : http://www.sportdog.gr

No Response to "Στο στόχαστρο του Ζάχαβι"

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © 3s athlia nea. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics