30 Οκτ 2010

Ζιοβάνι και Έκι για το ντέρμπι

Posted By : pucca
Ζιοβάνι και Έκι δεν ξεχνούν τα ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και θυμήθηκαν τις καλύτερες στιγμές τους…
«Αν παίξουν με καρδιά, αποκλείεται να χάσουν», είναι η συμβουλή που δίνει στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Ζιοβάνι μέσω της εφημερίδας «Sportday», ενώ ο Έκι προειδοποιεί ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα πρέπει να φοβηθεί το ματς και να ευχαριστηθεί το παιχνίδι μπροστά στον κόσμο του…

Ζιοβάνι: «Στηρίξτε τους…»

Ο «Ζιο» ξεχωρίζει δύο νίκες από τις «μάχες» με τους «πράσινους»: «Δύο ντέρμπι αποκλείεται να ξεχάσω, αλλά δεν μπορώ να διαλέξω ένα από αυτά. Και τα δύο ήταν σπέσιαλ. Αναφέρομαι στο θρυλικό 1-4 της Λεωφόρου για το Κύπελλο το 2001 και φυσικά το 3-0 της Ριζούπολης το 2003, με το οποίο κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Και στα δύο αυτά παιχνίδια κάναμε επίδειξη δύναμης και αποδείξαμε ότι είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα».

Ο αγαπημένος των φίλων του Ολυμπιακού θέλησε να στείλει μήνυμα στον κόσμο αλλά και στους παίκτες: «Θα ήθελα να τους πω καλή επιτυχία. Αν παίξουν με καρδιά, αποκλείεται να χάσουν. Ας εμπνευστούν από το δικό μας 1-4 στη Λεωφόρο... Στους φιλάθλους της ομάδας θέλω να πω ότι τους αγαπώ και δεν τους ξεχνάω. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Εύχομαι να συνεχίσουν να στηρίζουν όπως αυτοί ξέρουν τον Ολυμπιακό, γιατί αποτελούν πολύ μεγάλη δύναμη και δίνουν ενέργεια στους παίκτες. Να ξέρετε ότι στα ντέρμπι τα πάντα είναι ανοιχτά. Αν ρωτάτε τι θέλω εγώ, φυσικά νίκη του Ολυμπιακού».

Έκι: «Η πιο γλυκιά νίκη το 2004»

Ο Έκι έχει αγωνισθεί συνολικά σε έξι ντέρμπι (δύο νίκες, τρεις ήττες, μία ισοπαλία) και ανέφερε γι’ αυτό: «Η κατάκτηση του Κυπέλλου το 2004 είναι η καλύτερη ανάμνηση που έχω. Ήταν ένας τελικός και κερδίσαμε τίτλο. Αυτή είναι η πιο γλυκιά νίκη, διότι στο πρωτάθλημα μια επιτυχία μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα. Ενώ στον τελικό έχεις να θυμάσαι τον τίτλο».

Πάντως, ο Έκι δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από την Παιανία: «Θέλω να πω στον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι του χρωστάω μια επίσκεψη στην Αθήνα. Θέλω να έρθω και να δω την ομάδα και τον κόσμο. Η σχέση μας δεν είχε το καλύτερο τέλος και θα ήθελα να έρθω και να το διορθώσω αυτό. Μου έχουν δώσει πολλή αγάπη και τους ευχαριστώ γι' αυτό. Θα ήθελα να τους πω να μείνουν πιστοί στον Παναθηναϊκό και να τον βοηθάνε και στις χαρές και στις λύπες».

Όσον αφορά τις συμβουλές του προς τους παίκτες, επεσήμανε: «Θα τους συμβούλευα να παίξουν δυνατά, με καρδιά, χωρίς φόβο και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Να θυμούνται ότι στα ντέρμπι γράφεται ιστορία και δημιουργούνται οι σταρ. Ελπίζω να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, αλλά σε ένα ντέρμπι ποτέ δεν ξέρεις. Όλα είναι ανοιχτά».

                                                                                                           Πηγή : http://www.sportdog.gr 

No Response to "Ζιοβάνι και Έκι για το ντέρμπι"

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © 3s athlia nea. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics