30 Οκτ 2010

Οι αποστολές Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για το ντέρμπι των αιωνίων

Posted By : pucca


 Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού :


 Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τζόρβας, την άμυνα θα απαρτίζουν οι Σπυρόπουλος, Βύντρα, Μπουμσόγκ και Κατσουράνης, ενώ στο κέντρο τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Σιμάο με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και μπροστά τους ο Γιώργος Καραγκούνης. Στο δεξί φτερό της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Γκοβού και στο αριστερό ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ κατά τη διάρκεια του αγώνα αναμένεται να αντικατασταθεί από τον Γκαρσία. Στο κέντρο της επίθεσης θα βρίσκεται ο Τζιμπρίλ Σισέ. 

Ένα δεύτερο σενάριο για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού είναι να πάρει την θέση του Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας ο Σαριέγκι ο Κατσουράνης να μεταφερθεί στο κέντρο στην θέση του Σιμάο και ο Λουίς Γκαρσία να πάρει την θέση του Καραγκούνη.


 Για τον Ολυμπιακό :

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Ρ. Μπράβο, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Φουστέρ, Μήτρογλου, Ζαϊρί.

Οι εκτός αποστολής παίκτες, Μέγερι, Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Πάντελιτς, Νέμεθ και Ν. Παπαδόπουλος, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

No Response to "Οι αποστολές Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για το ντέρμπι των αιωνίων"

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © 3s athlia nea. All rights reserved | powered by Blogger

Blogger template By Bloggertrics